23 Haziran 2015 Salı 18:25
Gençlere kütüphane çağrısı

MUŞ  - İl Halk Kütüphanesi Müdürü Sadettin Yıldırım, 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte başlayan yaz tatilinde gençleri kütüphaneleri daha verimli kullanmaya davet etti.

Kütüphanelerinde 34 bin 949 kitabın yanı sıra güncel ve yeni yayınlanan dergilerinde bulunduğunu anımsatan Yıldırım, 171 bin 241 kişinin yıl içinde kütüphaneden faydalandığını açıkladı.

Her yıl, bir önceki yıla göre kütüphaneden yararlanan okuyucu sayısının arttığını vurgulayan Yıldırım, "Kütüphanedeki kitap ve süreli yayınların sayısı gün gittikçe artmaktadır. Vatandaşların bu kaynaklardan istifade etmelerini bekliyoruz. Her ay ve her kategoride süreli yayınlar kütüphanemize geliyor. Vatandaşlarımızın, özellikle öğretmenlerimizin bu güncel kaynaklardan faydalanmalarını bekliyoruz. Okulların tatile girmesi ve ramazan ayının başlamasıyla okuyucu sayısında bir düşüş yaşıyoruz" dedi. 

9 bin 853 kayıtlı üyelerinin bulunduğunu ve yıl içinde 21 bin 646 kişiye ödünç kitap verildiğini dile getiren Yıldırım, yaz tatilinde tüm öğrencilerin gerek merkez ve gerekse ilçelerdeki kütüphaneleri ziyaret etmelerini istedi.

Gençlere kütüphane çağrısı

Gençlere kütüphane çağrısı

Gençlere kütüphane çağrısı

Gençlere kütüphane çağrısı

Son Güncelleme: 23.06.2015 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.