10 Ekim 2015 Cumartesi 23:47
Genel seçime doğru

AK Parti Muş milletvekili adayları ve parti teşkilatı üyeleri, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’nın ev sahipliğinde, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. 

Asya, öğretmenevinde düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden beri muhtarları ihmal etmemeye gayret gösterdiğini dile getirerek, "ortak akıl" anlayışını sürdürdüklerini belirtti.

Yarım kalan işlerini ve hizmetlerini hayata geçirmek için iktidara ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Asya, şöyle devam etti:

"Söz konusu çalışmaların Türkiye genelinde aksaması bizim yerelimizin de etkilenmesine sebep oluyor. AK Parti’ye gönül vermiş insanlar olarak, 7 Haziran’dan ders çıkararak 1 Kasım’da iktidara gelmek için canı gönülden mücadele etmemiz gerekir. Ülkemizin refahı, huzuru ve istikrarı için buna ihtiyacımız var. Bunu gerçekleştirmek için sizlere ihtiyacımız var. Sizler, kendi bölgenizde seçilmiş kardeşlerimizsiniz. Buradaki muhtar kardeşlerim AK Partili olmayabilirler ancak ben eminim ki az evvel söylediğim gibi ihtiyaç duyduğumuz eksikliklerin giderilmesini gönülden istiyorlar. Sizlerden ricam kendi bölgeleriniz de mahalle sakinlerine doğruyu ve yanlışı anlatın. 13 yıllık AK Parti hükümetinde yapılan hizmetler, cumhuriyet tarihinde yapılmamıştır. Gelişmiş ülkelerle yarışır hale gelen bu ülkenin daha da iyi seviyelere gelmesi için mücadele edelim. Bu anlamda sizlerden destek bekliyoruz.” 

Toplantıya, AK Parti Muş milletvekili adayları Mehmet Emin Şimşek, Abdulselam Er ve Medeni Çağlar, Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen, Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, AK Parti İl teşkilatı üyeleri, belediye encümen üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri de katıldı.

Son Güncelleme: 10.10.2015 23:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.