18 Nisan 2016 Pazartesi 18:23
Hasköy'de Khgb Seçimi Yapıldı

Hasköy Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde 2016 yılı encümen seçimi yapıldı.

Hasköy Kaymakamı Hüseyin Göktürk, Toplum Sağlığı Merkezi'nde yapılan encümen seçimi öncesi yaptığı konuşmada, birlik olarak her zaman vatandaşlara en iyi hizmeti götürmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Kimin encümen üyesi olacağının değil, hizmetin önem taşıdığını ifade eden Göktürk, "Bizler, hepimiz birer aracıyız. Önemli olan gönderilen ödenekle en fazla işi toplumumuza, halkımıza ulaştırmak, kamu hizmetlerinin verimli bir şekilde yapılmasını sağlamak." dedi.

Yapılan seçim sonucunda, Muş İl Genel Meclisi üyeleri Rüstem Sayım ve Hüsamettin Altay ile köy muhtarları Mithat Kılıçaslan ve Saadettin Arslan 2016 yılı için Hasköy Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeliklerine seçildi.

Hasköy'de Khgb Seçimi Yapıldı

Hasköy'de Khgb Seçimi Yapıldı

Hasköy'de Khgb Seçimi Yapıldı

Hasköy'de Khgb Seçimi Yapıldı

Son Güncelleme: 18.04.2016 19:02
Anahtar Kelimeler:
MuşKHGBHasköy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.