17 Kasım 2015 Salı 19:32
HEM  sosyal ve kültürel alanda açtığı kurslar açtı

 

HEM Müdürü Vedat Beyazduman, yaptığı açıklamada,   açtıkları kursların ağırlıklı olarak merkez binada verildiğini söyledi.

Beyazduman, "Bunun yanı sıra gençlik, aile destek merkezleri ile SODES  binasında vatandaşlara kurs veriyoruz. Muş E Tipi Cezaevinde ise mahkumlara yönelik kurslarımız sürüyor" dedi.

Geçen yıl açtıkları 70 kursta 12 bin kişiye belge verdiklerini kaydeden Beyazduman, bu sene biraz daha çıtayı yükselttiklerini ifade etti.

Beyazduman, "Şu anda 94 usta öğreticiyle çalışıyoruz. 34 kişi bizim kadrolu öğretmenimiz. Bu açıdan bizim için büyük bir istihdam oluşmakta. Hedeflediğimiz 825 kursa ulaşmak için çalışmalar yürüteceğiz. Tabi bunun içinde usta öğreticilere ihtiyacımız var" diye konuştu.

Verdikleri kurslarla kadınlara iş imkanı yarattıklarını anlatan Beyazduman, "Bunlar usta öğretici olarak çalışabiliyor ve alanında iş yeri açma imkanına sahip oluyor" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 17.11.2015 19:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.