27 Kasım 2015 Cuma 09:23
İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlere seminer verildi

Öğretmenevi Konferans Salonunda düzenlenen seminere, Milli Eğitim Bakanlığı Stratejik Planlama ve Yönetim Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk konuşmacı olarak katıldı.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavları için bakanlık gözlemcisi olarak Muş'a geldiğini hatırlatan Öztürk, bu etkinlikle amaçlarının öğretmenlerle bir araya gelme olduğunu ifade etti.

Öztürk, öğretmenlerin mesleklerini daha başarılı, etkin, verimli ve profesyonel yapmaları noktasında farkındalık oluşturmak için seminer verdiklerini açıkladı.

Öztürk, "Tabi ki bu bölgede, özellikle bize teslim edilen çocuklarımızın daha nitelikli, daha kaliteli bir eğitim almaları, insanı erdemlerle donanmaları noktasında öğretmenlerimizin ilave fedakarlık yapmaları, empati kurmaları, bölgenin hassasiyetine uygun bir davranmaları gerekiyor. Ayrıca öğretmenlere meslektaş dayanışması ve iletişim anlamında tavsiyelerde bulunduk" diye konuştu.  

Mili Eğitim Müdürü Cevdet Arslan ise stajyer öğretmenlere yönelik semineri düzenlediklerini hatırlatarak, Öztürk'ün seminerde tecrübelerini aktardığını ifade etti.

Arslan, "Aynı zamanda arkadaşlarımızın karşılaştığı zorluklardan söz etti. İnşallah bunların ışığında öğretmenlerimiz, öğrencilerle daha iyi iletişim kurar, daha etkili bir ders anlatır" dedi.

Son Güncelleme: 27.11.2015 09:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.