03 Şubat 2016 Çarşamba 15:38
İl Özel İdaresi Ekiplerinin Karla Mücadelesi

 Çetin kış şartlarının yaşandığı Muş'ta, İl Özel İdaresi ekipleri dondurucu soğuğa rağmen kapanan köy yollarının açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Hava sıcaklığının sıfırın altında 20 dereceyi bulduğu Muş'ta, İl Özel İdaresi ekipleri kar ve tipi nedeniyle kapanan yolları açmak için 24 saat çalışıyor.

İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü Fesih Çakır, yaptığı açıklamada, ekiplerin kapalı yolları açmak için aralıksız çalıştığını belirterek, "Eksi 20 derecede çalışıyoruz. Yolları bir an önce açarak vatandaşların mağduriyetini gidermeyi amaçlıyoruz" dedi.

Bölgede kar kalınlığının 3 metreyi bulduğuna değinen Çakır, çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, fırtına ve tipinin ekiplere zor anlar yaşattığını söyledi.

Karlıdere köyü muhtarı Ferzende Demir ise kar çalışmasında görev alan ekiplere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 03.02.2016 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.