06 Ağustos 2015 Perşembe 12:08
Karşıyaka'nın kanalizasyon sorunu çözülüyor

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, merkez Karşıyaka Mahallesi'nde yapılan kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Karşıyaka Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Feyat Asya, binlerce insanın yaşadığı mahallede kanalizasyonun olmamasının kendileri için büyük bir eksiklik olduğunu ifade etti.

Yapılan çalışmalar neticesinde bir ay içerisinde kanalizasyon sorununun giderileceğini hatırlatan Asya, şöyle konuştu:

"Göreve geldiğimiz günden beri mahallelerin öncelikli sorunları üzerine yoğun çalışmalar başlattık. Karşıyaka'da yıllardır kanalizasyon sorunu yaşanıyordu. Bu bölgede ciddi bir şekilde yapılaşma arttı. Vatandaşımızın bu konuda yaşadığı sıkıntıyı gidermek için çalışmalara başladık. Ekiplerimiz bugün kanalizasyon hattı kazı çalışmalarına başladı. 5 kilometrelik kazı çalışmasının ardından 400'lük borular ile döşeme yapılacak. Allah kısmet ederse bir ay içerisinde mahalle sakinlerimizin hizmetine girecek."

Daha sonra Vali Adil Yazar İlkokulundaki çalışmaları da takip eden Asya, okuldaki öğrenci ve aileler için yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Son Güncelleme: 06.08.2015 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.