03 Aralık 2015 Perşembe 16:23
Kızılay Muş Şubesi, MŞÜ'de sosyal mağaza açtı

MŞÜ kampüsü yanındaki sosyal mağaza açılışında konuşan Vali Vekili Ercan Öter, "İnşallah bu tür sosyal etkinlikler, ilimizde çeşitli alanlarda yaygınlaşır. Üniversitemizde okuyan öğrenciler, daha çok maddi ihtiyacı olan gençler. Bu mağazanın açılması çok önemli. İnşallah bundan faydalanan öğrenciler de ileride topluma, vatana, millete hayırlı olur" diye konuştu.

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ise bu tür yatırımlara ağırlık verilmesi gerektiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Kızılay Muş Şube Başkanı Çengiz Koç ise "Türk Kızılay olarak görevimiz zenginden alıp fakirle buluşturmak. Üniversitede görevli öğrenci gruplarında, öğrencilerimizi gönüllü üye yaptık. Bunlar içeride ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi tespit edecek. Bu öğrenciler kendi gelir düzeylerine göre haftanın belirli günlerinde sosyal mağazadan faydalanacak" ifadelerini kullandı.

Açılış törenine Korkut Kaymakamı Abdulgani Mağ, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, CHP İl Başkanı İsmail Adanur, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Son Güncelleme: 03.12.2015 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.