16 Nisan 2016 Cumartesi 09:53
Kutlu Doğum Etkinliği

 Korkut İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası kapsamında Kız Yatılı Bölge Okulu (YBO) spor salonunda etkinlik düzenledi.

Programa, Korkut Kaymakamı Abdulgani Mağ, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, İlçe Belediye Başkanı Haşim Arık, İlçe Müftüsü Mehmet Ali Kuştaşı, Prof. Dr. Nevzat Aşık, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

"Gelin Birlik Olalım" temasıyla düzenlenen programda konuşan İlçe Müftüsü Mehmet Ali Kuştaşı, İslam dini ve ümmetinin günümüzde tarihinin en zor günlerini yaşadığını vurguladı.

Kuştaşı, İslam kültür ve medeniyetinin talan edildiğini dile getirerek, "Müslümanların izzet ve onuru tarihte hiç olmadığı kadar yok edilmektedir. Milyonlarca insan evinden ve yurdundan olmakta, yaşanan kaos ortamı bütün dünyada İslam ve Müslüman algısını tahrip etmektedir. Yeryüzündeki bütün muhtaçlara, bütün mazlumlara, bütün insanlığa huzur ve saadet getirecek yegane nizam İslam'dır. İslam'ı yaşatmak için 'Gelin Birlik Olalım' çağrısı etrafında Kutlu Doğumu idrak ettiğimiz sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed'in getirdiği tevhid dininin ve rahmet yüklü evrensel mesajlarının başta ülkemiz ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını niyaz ederim."

Son Güncelleme: 16.04.2016 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.