15 Nisan 2016 Cuma 12:23
Kutlu Doğum Haftasıi

Muş'un Malazgirt ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

Malazgirt Müftüsü Ali Üney, ilçe merkezindeki kültür merkezinde "Gelin Birlik Olalım" temasıyla düzenlenen etkinlikte, Hz. Muhammed'in ümmeti olmanın büyük bir şans olduğunu vurguladı.

Korkut Müftüsü Mehmet Ali Kuştaşı ise kutlu doğumun kardeşlik, sevgi, muhabbet olduğunu belirterek, "Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Ülkemizin her karış toprağında birlik ve beraberlik tohumları ekmeliyiz. Peygamber Efendimiz buyuruyor, 'Birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için selamı yayın. Tanıdık tanımadık herkese selam verin.' Elhamdulillah hepimiz Müslümanız, kitabımız Kur'an-ı Kerim'dir. Tüm Müslümanlar kardeştir, yeter, kimse kardeş kanı dökmesin artık" diye konuştu.

Konuşmaların ardından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa İlçe Kaymakamı Soner Kırlı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Uğurlu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 15.04.2016 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.