19 Haziran 2015 Cuma 15:31
Malazgirt Müftüsü Üney:

MUŞ  - Malazgirt Müftüsü Ali Üney, ramazan öncesinde tüm camilerde bakım ve onarım yapıldığını belirtti.

 Üney, yaptığı açıklamada, ramazan boyunca tüm camilerde halkın ibadet etmesi için gerekli imkanların sağlandığını bildirdi.

İbadetlerin yapılabilmesi için, tüm eksikliklerin giderildiğini ifade eden Üney, şöyle konuştu:

"Merkez Camimiz tadilatta olduğu için hizmet veremiyor. Ama Merkez Camimiz de iftar ve sahurda ezan okutulacak. İmamı olmayanlara köylerimize de imam hatip mezunu gençlerimizi göndererek, hem bu gençlere tecrübe kazandıracak hem de köylülerin imamsız kalmamasını sağlayacağız. Allah'ın izniyle vatandaşımıza ramazan ayının faziletini ve bereketini en güzel şekilde yaşatmak için çaba göstereceğiz."

Ramazan boyunca tüm camilerde mukabele okutulacağını dile getiren Üney, ay sonunda da hatimlerin bağışlanacağını söyledi.

Teravih namazı kılmak isteyen kadınlarında taleplerini dikkate aldıklarını ve her camide kadınlar için yer ayarladıklarını ifade eden Üney, "Bunun yanın da engellilerimizi de düşündük. Onlara da namaz kılmaları için camilerimiz de özel yer hazırladık. Yani her ramazan olduğu gibi bu ramazanın da bereketli geçmesini umuyoruz" dedi.

Malazgirt Müftüsü Üney:

Son Güncelleme: 19.06.2015 15:33
Anahtar Kelimeler:
MalazgirtMüftüsü Üney
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.