04 Haziran 2015 Perşembe 20:13
Malazgirt MYO'da kep atma töreni gerçekleştirildi

MUŞ  - Malazgirt Meslek Yüksek Okul (MYO) öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı.

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra konuşan Malazgirt MYO Okul Müdürü Yardımcı Doç. Dr. Adem Akkuş, Muş Alparslan Üniversitesi'nin 2007 yılında kurulan Türkiye'nin en genç üniversitelerinden biri olduğunu hatırlattı.

2009 yılında ise Malazgirt Meslek Yüksek Okulu'nun 4 bölümle eğitim öğretime başladığını anımsatan Akkuş, "Şu anda ise 6 bölüm ve 315 öğrenciyle eğitim öğretime devam etmektedir. Malazgirt MYO olarak her geçen yıl hem fiziki hem de akademik olarak kendimiz geliştirmekteyiz. Bu bağlamda geleceğimizin teminatı olan gençlere elimizden gelen en iyi eğitimi sağlamaktayız" diye konuştu.

Malazgirt MYO birincileri Emrah Aslan ve Kemal Meşe, okul ikincisi Okan Taşdemir, okul üçüncüsü Mehmet Soyaral başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Programın sonunda keplerini atan mezunlar, büyük sevinç yaşadı.

Törene, İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kurum amirleri, öğretim görevlileri, veli ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 04.06.2015 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.