24 Haziran 2015 Çarşamba 14:40
Malazgirt'te İmar Kanunu bilgilendirme toplantısı

MUŞ - Malazgirt Belediyesi, "Ya Hayalet Şehir Olursa" Projesi kapsamında, Murat Mahallesi sakinlerine, kentleşme için önem taşıyan 3194 sayılı İmar Kanunu hakkında bilgi verdi.

Bilgilendirme toplantısında konuşan Malazgirt Belediye Başkanı Halis Coşkun, belediye olarak 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 18. maddesini hayata geçirmek istediklerini kaydetti.

Fen ve İmar İşleri Müdürü Ferhat Yuca ise "Çağdaş bir ilçe görünümüne kavuşmak, sokakların temiz ve yaşanabilir olması, yatımların önündeki engellerin ve trafik sorunun ortadan kalması için İmar Kanunu'nun ilçede hayata geçmesi gerekiyor. Ya bunu yaparız ya da durumu kabullenip çocuklarımıza emanet edeceğimiz gelecek bu olur. Büyük düşünmek lazım" ifadelerini kullandı.

Malazgirt Belediyesi Harita Mühendisi Doğukan Burak Yaman da Malazgirt’in gelişmesi, alt ve üst yapının hızla ilerlemesi için İmar Kanunun 18. maddesinin ilçede uygulanması gerektiğini söyledi.

Yaman, kanunun uygulanmasıyla ilçenin hızla büyüyeceğini belirtti.

Malazgirt'te İmar Kanunu bilgilendirme toplantısı

Malazgirt'te İmar Kanunu bilgilendirme toplantısı

Malazgirt'te İmar Kanunu bilgilendirme toplantısı

Son Güncelleme: 24.06.2015 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.