06 Temmuz 2015 Pazartesi 18:24
Malazgirt'te yardım kampanyası

MUŞ  - Malazgirt'te, Suriyeliler için başlatılan yardım kampanyası kapsamında bir tır kuru gıda, çocuk bezi ve giyim malzemesi toplandı. 

HDP, DBP ve Malazgirt Belediyesi öncülüğünde yürütülen kampanya çerçevesinde toplanan yardımlar, Malazgirt Belediye Başkanı Halis Coşkun ile parti yöneticileri tarafından muhtaç ailelere teslim edilmek üzere Suriye'nin Rojava bölgesine gönderildi. 

Coşkun, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, "Rojava ve Kobane'deki halkımıza IŞİD çeteleri tarafından saldırılar yapılarak evleri talan edildi. Şu an insanlarımız çok mağdur. Bu mağduriyetlerini gidermeye çalışıyoruz. Halkımız Kobane ve  Rojava'da insanlarımızın acılarına ortak oldular. Ellerinden gelen yardımı yapmaya çalıştılar" dedi.

Malazgirt'te yardım kampanyası

Malazgirt'te yardım kampanyası

Malazgirt'te yardım kampanyası

Son Güncelleme: 06.07.2015 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.