23 Aralık 2015 Çarşamba 22:14
Mevlit Kandiline doğru

Korkut Kaymakamı Abdulgani Mağ ile Belediye Başkanı Haşim Arık, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Korkut Kaymakamı Mağ, mesajında, Mevlit Kandili'nin tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi.

Hazreti Muhammed’in dünyaya gelişiyle, insanlık geleceğinin aydınlandığını belirten Mağ, mesajında şunlara yer verdi:

"Bu mübarek gün vesilesiyle O'nun örnek hayatını iyi anlamak ve yaşantısından örnekleri de kendi hayatımıza aktarmak hepimiz açısından önemlidir. İslam alemi için çok önemli olan son peygamber Hazreti Muhammed Mustafa'nın doğum gününü kutluyor, İslam alemi için de barış, huzura ve insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum."

Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık ise mesajında, Mevlit Kandili'nin akrabalık ve kardeşlik duygularının güçlendiği en değerli manevi gecelerden biri olduğunu belirtti.

Arık, "Hayatımızın her anına örnek alınması gereken peygamberimizin, hak ve adaleti gibi değerlere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu bugünlerde efendimizin yolunu takip ederek huzura kavuşabiliriz. Bugün bu manevi gecenin ruhlarımızın huzur bulmasına ve feraha ermesine vesile olmasını diliyorum. Tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Mevlit Kandil'ini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.12.2015 22:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.