14 Kasım 2015 Cumartesi 08:40
Milletvekili Şimşek'ten, TSO'yu ziyaret etti

 

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığını ziyaret eden Şimşek, AK Parti'ye güvenenleri mahçup etmeyeceklerini belirtti.

Yeni dönemde çok daha fazla çalışarak Muş'u layık olduğu yere taşıyacaklarını ifade eden Şimşek, şöyle konuştu:

"Seçimde bizden ilgisini ve teveccühünü eksik etmeyenlere teşekkür ediyorum. AK Parti'ye ve bizlere güvendikleri için de tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Allah'ın izniyle bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Kentin gelişmesi ve kalkınması için kurumlarla ortak çalışmalar yapacağız. Muş TSO başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacağız. Daha iyi ve güzel hizmet etmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bu hizmetlerin sunulmasını sağlayacağız."

Muş TSO Başkan Vekili Özcan Sayılgan, 7 Haziran'dan sonra yeniden başlayan seçim sürecinin huzurlu bir şekilde sonuçlandığını bildirerek, bölgedeki insanların en büyük sıkıntısının huzur olduğunu ve bunun çözülmesinin gerektiğini ifade etti.

Ziyaretinde Şimşek'e, Belediye Başkanı Feyat Asya ve partililer eşlik etti.

Son Güncelleme: 14.11.2015 08:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.