11 Nisan 2015 Cumartesi 14:38
'Minik Eller Üşümesin' Kampanyası

MUŞ (AA) - Türk Kızılayı ve sosyal medya kullanıcılarının desteğiyle hayata geçirilen "Minik Eller Üşümesin" Kampanyası kapsamında toplanan yardımlar, Hasköy ilçesindeki 400 öğrenciye dağıtıldı.

Hasköy ilçesi 100. Yıl Gazi İlkokulunda düzenlenen törende konuşan Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, kentteki herkesin enerjik ve güler yüzlü olduğunu söyledi.

Geçen yıl 12 bin, bu yıl 15 bin, gelecek yıl da 20 bin insana yardımda bulunacaklarını anlatan Yıldırım, son yıllarda insan hayatına hızlı şekilde giren sosyal medyanın bu kampanyada olduğu gibi farklı faydalarını gördüklerini ifade etti.

Yıldırım, sosyal medyayı reklam ya da farklı emelleri için kullananlar olduğunu bildirerek, "Ancak iki yıldır sosyal medyadaki arkadaşlarımız bunu hayır işi için kullanıyorlar. Bunun için onlara teşekkür ederim. Buradaki okulumuzun üst katındaki camların kırık olduğunu gördük. Kızılay İstanbul Şubesi olarak bunları değiştirmeyi de biz üstleniyoruz. Bunu da en kısa zamanda gerçekleştireceğiz. Bu anlamda bugünkü kampanyada emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım" diye konuştu.

Türk Kızılayı Muş Şube Başkanı Cengiz Koç ise kampanyayı başlatan twitter kullanıcısı Yasin Kocabuga ve Gizem Türkmen'e teşekkür ederek, proje kapsamında maddi durumu iyi olmayan 400 öğrenciye yardım malzemesi dağıtılacağını kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından katılımcılar öğrencilere giysi ve ayakkabı dağıttı.

Törene Hasköy Kaymakamı Hüseyin Göktürk, Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 11.04.2015 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.