16 Aralık 2015 Çarşamba 21:51
MŞÜ'de sosyal medya konferansı

Prof. Dr  Sebahattin Zaim Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansta konuşan MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, gençlerin sosyal medyayı dikkatli kullanması gerektiğini bildirerek, özellik facebook ve twitter üzerinden girilen internet sitelerine dikkat edilmesini istedi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Medya Ceosu B-ibersa Prodüksiyon Şirketi Yöneticisi Birol Berber ise medya üretim sektöründe, sosyal medyanın insanların üzerinde son dönemlerde yoğun bir etkisinin bulunduğunu söyledi.

İnsanlar son dönemlerde sosyal medyayı yoğun şekilde kullandığı için etkisinin de kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Berber, "Çünkü sosyal medya herkese hitap eden ve herkesi oldukça etkileyen bir icra. Bu anlamda Türkiye'de insanların yüzde 50'si sosyal medyayı kullanıyor. Bireysel olarak bu oran azımsanacak bir rakam değil" diye konuştu.

Konferansa, üniversitenin akademik ve idari personelleri ile öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 16.12.2015 21:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.