17 Mart 2016 Perşembe 17:38
Mşü'de Yeni Programlar Açılacak

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) bünyesinde, yeni programların açılacağı açıklandı.

MŞÜ'den yapılan açıklamada, üniversite bünyesinde yeni fakülte ve yüksek okulların açılmasının yanı sıra, yeni birim ve programların açılması için de çalışmalara hız verildiği belirtildi.

Açıklamada, Rektör Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’ın talimatlarıyla gerekli hazırlıkların yapılmasının ardından, Yüksek Öğretim Kurulu tarafından kurulumu onaylanan, sağlık hizmetleri meslek yüksek okuluna, tıbbi laboratuvar teknikleri, tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik, ilk ve acil yardım ile engelli bakımı ve rehabilitasyon programlarının açılmasına yönelik teklifin Yüksek Öğretim Yürütme Kurulunda kabul edildiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Alınan bu karar neticesinde açılacak programlarla Türkiye’de sağlık sektöründe artan nitelikli ara eleman ihtiyacı çerçevesinde, hem sağlık sektöründe kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması hem de bölgemiz gençlerinin istihdamına yönelik katkı sunulması, hedeflenilmektedir. Onayla beraber yüksek okulumuzda ise hazırlıklara hız verildi. Hızla tamamlanması planlanan programlara, en kısa sürede öğrenci yerleştirilecek."

Son Güncelleme: 17.03.2016 19:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.