20 Ağustos 2015 Perşembe 20:47
Muş Aşçılar ve Pastacılar Derneği'nden 'özür' mesajı

MUŞ  - Muş Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Mehmet Halit Uygur, Özdilek köyünde Yıldırım ailesinin düğününe yemek desteği verdikleri yönünde çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.

Uygur, yemek masraflarının tamamen Yıldırım ailesi tarafından karşılanmasına rağmen basın mensuplarına "yanlış" demeç verdiğini belirterek, aileden ve basın mensuplarından özür diledi.

Düğün günü yemek masraflarının kendileri tarafından karşılandığı sözlerinin yanlış anlaşıldığını vurgulayan Uygur, şöyle konuştu:

"16 Ağustos 2015 günü Mansur ve Sunay Yıldırım kardeşlerimizin düğününde biz herhangi bir yemek yardımını para olarak veya et olarak yapmamışızdır. Biz sadece oraya dağıtım amaçlı gitmişizdir. Biz derneğimizin tanıtımını yapmak amacıyla sadece yemek dağıtımına destek çıkmışızdır. Biz basına verdiğimiz yanlış bir demeçten dolayı hem aileden hem de basın mensuplarından özür diliyoruz. Bütün yemek masrafını düğün sahibi karşılamıştır."

Son Güncelleme: 20.08.2015 20:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.