25 Şubat 2016 Perşembe 16:53
Muş Bedensel Engelliler, Süper Ligi Hedefliyor

  Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, hafta sonu konuk edeceği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Takımı maçında galibiyeti hedefliyor.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi mücadele eden Muş takımı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen hafta deplasmanda İskenderun Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını mağlup ederek bir basamak daha çıktıklarını belirten Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol kulübü başkanı Bedri Korkmaz, takımın bu moralle sahaya çıkacağını söyledi.

Gaziantep takımıyla mücadelenin zorlu geçeceğini vurgulayan Korkmaz, "Sporcularımız küçük memleketin büyük sporcuları. Zorlu bir deplasmandan üstün ayrıldık. Umarım bundan sonraki maçlarımızı da kazanırız ve hedeflediğimiz Süper Lige çıkarız. Burada maçı alırsak ilk 4'e gireceğiz. Buna göre hazırlıklarımıza sıkı bir şekilde devam ediyoruz. Bu hafta maçı alırsak Süper lige yükselmede 4. sıraya gireceğiz" diye konuştu.

Takım kaptanı Özkan Bozkurt ise, zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, "Biz günde 2 saat antrenman yaparak hazırlıklarımıza başladık ve devam ediyoruz. Bu maç bizim için çok önemli bir maç. Mutlaka sahadan galip ayrılmamız lazım. Çünkü takım olarak iyi bir yerdeyiz" dedi.

Son Güncelleme: 25.02.2016 20:08
Anahtar Kelimeler:
MuşSporBasketbol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.