30 Mayıs 2016 Pazartesi 18:43
Muş Belediye Başkanı Asya'nın Ziyaretleri

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Muş Şube Başkanlığı görevine başlayan Burhan Ataoğlu ile yeniden Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı seçilen Turan Süme'yi ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Asya, Ataoğlu ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, gençlerin toplumdaki önemine değindi.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Muş İl Başkanlığı'nın bu konuda önemli bir görev üstlendiğini bildiren Asya, "Gençlere yönelik yapılan her türlü çalışmalara gereken desteği vereceğiz. Gençler sportif faaliyetleri belediye olarak yaptırdığımız Ahmed-i Xani ve Karni Deresi'ndeki spor tesislerini kullanabilir" dedi.

Ataoğlu, Muştaki gençlere faydalı projeler hayata geçirmek için bu yola çıktıklarını belirterek, "Tüm üyelerle gönüllülük esasına göre çalışıyoruz. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için yeni çalışmalar yapmayı planladık. Onların sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde gelişmelerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Başkan Asya, daha sonra Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Muş Şubesi'ni ziyaret ederek, geçtiğimiz hafta yapılan kongrede başkanlığa seçilen Turan Süme'yi tebrik etti.

Asya, muhtarlarla her zaman ortak çalışarak bu memlekete hizmet edeceklerini ifade etti.

Süme de yapılan ziyarettten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Asya'ya teşekkür etti.

Muş Belediye Başkanı Asya'nın Ziyaretleri

Muş Belediye Başkanı Asya'nın Ziyaretleri

Muş Belediye Başkanı Asya'nın Ziyaretleri

Muş Belediye Başkanı Asya'nın Ziyaretleri

Son Güncelleme: 31.05.2016 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.