21 Ocak 2016 Perşembe 15:11
Muş Belediyesi karla mücadele çalışmaları

Belediye Başkanı Feyat Asya, yaptığı yazılı açıklamada, İstasyon ve Cumhuriyet caddelerinin yanı sıra sokak aralarında vatandaşların rahat bir şekilde yürümelerini sağlamak amacıyla ekipler tarafından kar temizleme ve kamyonlarla tuzlama çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Asya, "Kentte kış mevsimi oldukça zor geçiyor. Belediye olarak kar temizleme, taşıma ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor ve herhangi bir sorunun yaşanmaması için çaba sarf ediyoruz. Kent merkezinde ulaşımın aksamaması için ana cadde ve ara sokaklarda karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Çalışmalarda vatandaşların duyarlı davranması gerektiğini vurgulayan Asya, şunları kaydetti:

"Vatandaşların yoğunlukta olduğu ve trafik akışının fazla olduğu yerler bizim öncelikli çalışma alanlarımızdır. Bu bölgelerdeki çalışmaları yaparken çatıların temizliği ve yol kenarındaki araçların parkı konusunda vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Yol kenarlarında park edilen araçlar çalışmalarımızı ciddi anlamda aksatmaktadır. Halkımızdan bu konuda duyarlılık bekliyoruz."

Son Güncelleme: 21.01.2016 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.