04 Kasım 2015 Çarşamba 15:21
Muş Belediyesi kasım ayı meclis toplantısı gerçekleşti

 Muş Belediyesi kasım ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında gerçekleşti.

Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda konuşan Asya, yağışlar nedeniyle bazı çalışmaların aksadığını belirterek, "Kış gelmeden doğalgaz veya normal çalışmalardan dolayı tahrip olan yolları hızlı bir şekilde asfaltlama veya parke döşeme yapıyoruz. Aynı şekilde yol genişletme ve düzenleme çalışmalarımız da devam ediyor" ifadesini kullandı.

Spor Toto Genel Müdürlüğü Teşkilat Başkanlığı ile yaptıkları protokolle kente yeni spor alanlar kazandırıldığını aktaran Asya, 2 halı saha, voleybol ve basketbol sahasının temelinin atıldığını, bu sahaları yıl içinde tamamlayarak halkın hizmetine sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

Asya, şunları kaydetti:

"İlimiz için büyük bir öneme sahip olan Karni Deresi Projemizin ihalesini yaptık. Ancak ihaleye katılan bir firmanın itirazından dolayı Kamu İhale Kurumu'ndan gelecek cevabı bekliyoruz. İhale sürecinin tamamlanmasıyla projemizin startını vereceğiz. Bunun yanı sıra içme suyu ve kanalizasyon projelerimiz de son aşamaya geldi. Allah'ın izniyle proje ve ihale süreçlerinin tamamlanması ile önümüzdeki yıl ilk kazmayı vuracağız. Üst üste gelen seçimlerin ardından daha istikrarlı bir şekilde asli işlerimizi yapmaya devam edeceğiz."

Asya'nın konuşmasının ardından toplantı, gündem maddelerinin okunmasıyla devam etti.

Son Güncelleme: 04.11.2015 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.