02 Mart 2016 Çarşamba 17:53
Muş Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı

 Muş Belediyesi 2016 yılı Mart ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonundaki toplantıda konuşan Asya, doğalgaz çalışmalarının son aşamaya geldiğini ve bugün itibariyle Muş Devlet Hastanesine doğalgaz verildiğini söyledi.

Kente zorlu bir kış yaşandığını anımsatan Asya, kış mevsiminin yoğun kar yağışlı ve soğuk geçtiğini belirterek, belediye olarak bu süreçte başarılı bir karla mücadele çalışması yürüttüklerini ifade etti.

Asya, “Bu yıl beyaz bir afet yaşadık. Karların temizlenmesi ve erimesi ile birlikte ana ve ara yollarımızdaki tahribatlar ortaya çıktı. Bozulan yolların onarımı için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bazı bölgelerimizdeki toprak yolların çamurlu olması ile stabilize çalışması başlattık. Aynı şekilde asfalt ve kaldırım yollarımızdaki çukurlar için de yama çalışması yapıyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için şimdilik geçici olarak yaptığımız bu çalışmaları çalışma sezonu ile daha kapsamlı bir şekilde yapacağız. Bununla beraber ilk olarak Muş Devlet Hastanesine doğalgaz verilmeye başlandı. Bu yıl döşeme çalışmaları tamamlanan bölgelere de verilecek. Geri kalan yerlerin de döşemesi alt yapı çalışmaları ile birlikte yapılacak" diye konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bingöl ziyaretine refakat ettiklerini hatırlatan Asya, ziyareti sırasında kendisine yeni stadyumun durumunu sorduğunu, gerekli bilgileri verdikten sonra da danışmanlarına bu yıl yeni stadyumunun tamamlanması ve eski stadyum yerinin de belediyeye tahsis edilmesi talimatı verdiğini söyledi.

Eski hastanenin yerinin kent meydanı olarak kendilerine tahsis edilmesini de talep ettiğini belirten Asya, başbakanın kenti yakında ziyaret edeceğini ve ziyaretinde Sağlık Bakanının da bulunmasıyla taleplerinin çözüleceğini vurguladı.

Toplantı, meclise havale edilen evrakların görüşülmesi ile devam etti.

Muş Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı

Muş Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı

Muş Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı

Son Güncelleme: 02.03.2016 22:15
Anahtar Kelimeler:
MuşTOPLANTI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.