04 Nisan 2015 Cumartesi 19:22
Muş Belediyesi nisan ayı meclis toplantısı

MUŞ  - Muş Belediyesi nisan ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında yapıldı.

Meclis Toplantı Salonunda açılış konuşmasını yapan Başkan Asya, belediyenin, içme suyu, kanalizasyon, alt yapı, yol yapım ve onarım, tıbbi atık, katı atık, doğalgaz, kentsel dönüşüm, sebze meyve hali, terminal projesi, TOKİ ve dere ıslah çalışmaları olduğunu vurguladı.

 Asya, "İnşallah bu yıl içme suyu sıkıntımız, araştırma kuyularıya giderilecek. Sıkıntının giderilmesi noktasında Orman ve Su İşleri Bakanlığımız, çalışmalarına başlayacaktır. Alt yapı sorunumuzu da İller Bankası ile imzaladığımız proje ile gidereceğiz. Projemizin sözleşmesi imzalandı. Bu projenin içeriği de hem su hem de kanalizasyonla ilgili. Yani iş yaparken sadece bir noktaya bağlı kalmıyoruz" diye konuştu.

Muş Alparslan Üniversitesi'nde (MŞÜ) yaşanan ulaşım sıkıntısına da değinen Asya, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Belediye olarak üzerimize düşen görevi azami olarak yerine getirmeye çalışıyoruz. Ancak işin temelinde bazı sıkıntılar olduğu için çözüm uzuyor. Biz gerekirse, yeni hat ihalesi bile yapacağız. Duraklar yapılmaya başlandı. Kampüs girişinde hat sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermek adına bir bina yapımına başlayacağız. İl Trafik Komisyonunda alınan kararların uygulanması noktasında belediye olarak gereken neyse yapılacak. Sizlerden bu anlamda sabır ve destek bekliyoruz."

Son Güncelleme: 04.04.2015 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.