29 Temmuz 2015 Çarşamba 17:16
Muş Belediyesi, yol yapım çalışmalarını başlattı

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Kale Yolu'nda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Feyat Asya, Fen İşleri Müdürlüğü'nce kentin farklı noktalarında yaptığı yama çalışmalarının yanı sıra bazı yollarda da yeniden asfalt çalışması yaptıklarını açıkladı.

Kale parkına çıkan yolun bir bölümünde çökme meydana geldiğini hatırlatan Asya, "Çöken Kale Park Caddesi'nden dolayı vatandaşlarımız bir süre mağdur oldu. Vatandaşlarımızın kale parkına rahat bir şekilde çıkmaları için Eski Kale Yolu'nda genişletme ve asfaltlama çalışması yaparak kullanıma hazır hale getirdik. Bundan sonra vatandaşlarımız kale parkına çıkmak için bu yolu kullanabilir" diye konuştu.

Asya, belediye olarak kentin birçok sorununu asgari düzeye indirmek için çalışmaları sürdürdüklerini de sözlerine ekleyerek, şöyle devam etti:

"Bu kapsamda başlatmış olduğumuz yol onarım ve yenileme çalışmalarımıza hummalı bir şekilde devam ediyoruz. İlimizin birçok noktasında başlatmış olduğumuz çalışmalarla kenti adeta şantiye alanına çevirdik. İyi sonuçlar alabilmek için bu tür sıkıntılara hep birlikte katlanmamız gerekiyor. Bu anlamda vatandaşlarımızın anlayış göstermesini diliyorum."

Son Güncelleme: 29.07.2015 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.