06 Nisan 2016 Çarşamba 18:48
Muş Belediyesinden Üniversiteye Hazırlanan Öğrencilere Kitap Desteği

 Muş Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan ücretsiz kurslarda üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere kitap desteğinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Nusret Salman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açılan üniversiteye hazırlık kursunda eğitim gören öğrencilere kitap dağıtan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, dershanelere gitme fırsatı olmayan öğrencilere her türlü imkanı sağlamak gerektiğini belirtti.

Belediye olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduklarını aktaran Asya, "Gençlerimize sahip çıkmak ve onları desteklemek adına belediye olarak her zaman hizmetinizde olduğumuzu belirtmek isterim. Üniversiteye hazırlıkta öğrencilerimize önemli katkılar sunacağına inandığımız bu kitapları hediye ettiğimiz için çok mutluyum. İnşallah bu kitaplar öğrencilerimizin sınavlarda başarılı olmasına vesile olur." şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan ise, üniversiteye hazırlık kursuna yaklaşık 200 öğrencinin katıldığını söyledi.

Maddi durumu iyi olmayan gençlerin iyi bir geleceğe sahip olabilmesi için kurs açtıklarını belirten Arslan, "Bu kursta eğitim gören öğrencilerimiz YGS sınavında başarılı sonuçlar aldılar. İnşallah LYS sınavında da istedikleri sonucu alarak başarılı olurlar. Aynı şekilde öğretmenlerimizi görevlendirerek öğrencilerin iyi hazırlanmalarını sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 08.04.2016 11:29
Anahtar Kelimeler:
Titap Dağıtımı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.