14 Kasım 2015 Cumartesi 08:33
Muş Belediyesinin yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

 

Asya, yaptığı açıklamada, kar yağmadan önce çalışmaları tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Cezaevi Caddesindeki çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi alan Asya, şöyle konuştu:

"Ekiplerimiz uzun bir süredir bu bölgede geniş kapsamlı bir çalışma sürdürüyor. Şehir içi trafiği rahatlatmak için mevcut yollarda genişletme ve düzenleme yapıyoruz. Bunun yanı sıra kanalizasyon sorununu da gideriyoruz. Kentin ilk yerleşim alanlarında biri olan Taşo bölgesindeki eksikliklerin giderilmesi için söz verdik. Çalışmaları tamamladıktan sonra ileri ki dönemlerde bu güzergahın çevre yolu olarak kullanılmasını sağlayarak trafik sorununu asgariye indireceğiz."

Daha sonra Şeyh Şükrü Efendi Parkına giden ve çevre düzenlemesi yapılan parkta ekiplerle ağaç diken Asya, kentte yeşil alan oluşturmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Hürriyet Mahallemizin bu eksiğini gidermek için Şeyh Şükrü Efendi Parkı'nı kurduklarını anlatan Asya, kıt imkanlarla yapılan parklara sahip çıkılmasını dile getirdi.

Asya, "Devlet Su İşleri Müdürlüğü, Muratpaşa Mahallesinde dere ıslah çalışması yapmaktadır. Biz de kanalizasyon döşemelerini yapıyoruz. Mahalle arasından geçen derelere yeni hatlar döşeyerek, vatandaşlarımızın kanalizasyon sorununu ortadan kaldırıyoruz. Bu yıl il geneline yaklaşık 15 kilometre kanalizasyon ve içme suyu döşedik. Bu çalışmayı belediyemizin imkanlarını zorlayarak gerçekleştirdik. Allah'ın izniyle önümüzdeki yıllarda ilin tamamının kanalizasyon ve içme suyu sorunlarını gidereceğiz" diye konuştu.  

Son Güncelleme: 14.11.2015 08:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.