14 Mayıs 2015 Perşembe 20:12
Muş-Bursa uçak seferleri 26 Mayıs'ta başlıyor

Muş-Bursa uçak seferlerinin 26 Mayıs 2015 günü başlayacağı bildirildi.

Türk Hava Yolları tarafından Devlet Hava Meydanları İşletmesine sunulan tarife onayının ardından Muş-Bursa ilk seferinin 26 Mayıs'ta başlayacağı, salı ve pazar olmak üzere haftada 2 gün karşılıklı sefer yapılacağı belirtildi.

AA muhabirine açıklama yapan Türk Hava Yolları Muş Acente Sahibi Ferhat Karasu, Bursa için bilet satışlarına yoğun bir talep olduğunu ifade etti.

Muş-Bursa uçak seferlerinin başlamasının bekledikleri bir özlem olduğunu aktaran Karasu, şöyle konuştu:

"Bunun gerçekleşmesi biz Muşlular için sevindiricidir. Henüz yeni duyurulmasına rağmen bilet satışlarına yoğun bir talep var. 100 lirayla bilet satışlarına başladık. Salı ve pazar günleri olmak üzere ilk etapta haftada 2 gün karşılıklı seferler yapılacak. Gerek Muş'tan gerekse Bursa'dan doluluk oranın yüksek olması halinde seferlerin artırılması yönünde girişimlerimiz olacaktır. İnşallah bunun devamında Muş-İzmir seferlerine de başlanacak."

Son Güncelleme: 14.05.2015 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.