04 Kasım 2015 Çarşamba 15:17
Muş Devlet Hastanesinde burun ameliyatı yapıldı

Geçirdiği trafik kazası sonucu burnu eğilen Ramazan Çetin, Muş'ta gerçekleşen başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu. 

2005 yılında geçirdiği kaza sonucu burnu eğilen ve nefes almakta zorlanan Güneş, Muş Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen ameliyatla sıkıntılarından kurtuldu. 

Yapılan ameliyatla ilgili AA muhabirine bilgi veren Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Faruk Kadri Bakkal, zorlu ve ciddi bir ameliyat yaptıklarını belirterek, 4,5 saatlik bir operasyonun ardından, hastanın nefes alma sorunun ve burundaki eğriliğin giderildiğini söyledi.

Hastanın kısa sürede taburcu edileceğini belirten Bakkal, "Bu tür ameliyatlar zordur. Genelde üniversitelerde ya da büyük hastanelerde yapılan işlemlerdir. Hastanemizin teknik imkanlarının geliştirilmesiyle böyle zorlu ve riskli ameliyatları yapabiliyoruz" diye konuştu.

Çetin ise 2006 yılında Afyonkarahisar'da ameliyat olduğunu ancak yapılan ameliyatın ardından burnunda şekil bozukluğu dolayısıyla tıkanık yaşadığını ifade etti.

Nefes almakta zorluk çektiğini anlatan Çetin, "Muş'a geldikten sonra nefes alma sıkıntılarım arttı. Bu nedenle Muş Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz servisine müracaat ettim. Yapılan ameliyatla hem burnumun şekli düzeltildi hem de sağlığıma kavuştum. Şu an çok mutluyum" dedi.

Son Güncelleme: 04.11.2015 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.