04 Nisan 2015 Cumartesi 21:04
Muş Devlet Hastanesinin sağlık hizmetleri

MUŞ - Muş Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Yusuf Güneş, hastanede tüm branşlarda uzman doktor bulunduğunu ve hastanede bir yılda 6 bin 478 ameliyat yapıldığını söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanede anjiyo ünitesinin hizmete girdiği günden bu yana bin 535 hastaya da anjiyo yapıldığını bildirdi.

Yıl başından bugüne kadar polikliniklerde 270 bin hastanın muayene edildiğini, acil servise ise 80 bin hastanın giriş yaptığını ifade eden Güneş, şöyle konuştu:

"Hastanemiz, Muş ve çevre illere hizmet verebilecek donanıma sahip. Yeteli branşlarda uzman hekimimiz var. Son teknolojiyle donatılan ameliyathanelerimizde başarılı operasyonlar yapılıyor. Yatak doluluk oranımız yüzde 76'dır. Tüm oda ve yataklarımızı, hasta konforu ve mahremiyeti düşünerek nitelikli hale getirdik. 5 yıldızlı otel rahatlığını aratmıyor. Personellerimiz, vatandaşımıza sağlık alanından en iyi hizmet vermek için çaba sarf ediyor."

Son Güncelleme: 04.04.2015 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.