31 Mart 2016 Perşembe 12:43
Muş İmam Hatip Okulları Platformu İl Koordinasyon Toplantısı

Muş Valisi Seddar Yavuz Başkanlığında, "Sivil Toplum Kuruluşları İmam Hatip Okulları Platformu Muş İl Koordinasyon Toplantısı" düzenlendi.

Muş Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Yavuz, devletin imam hatip okulları konusunda özellikle son dönemlerde ciddi çalışmalar yaptığını söyledi.

"Bu tür çalışmalara bizlerde her zaman sahip çıkmaktayız" diyen Yavuz, bu çerçevede yürüttükleri çalışmalarda güzel başarılar elde ettiklerini ifade etti.

Yavuz, şöyle konuştu:

"Bu okullarımıza gereken önemi göstermeliyiz. Çocuklarımızın ve okul başarılarının iyi seviyelere getirilmesi için herkes işbirliğiyle, gerekli çalışmaları yapmalı. İmam hatip okullarımızdaki idarecilerimiz, okullara kazandırılacak öğrenciler konusunda da ehemmiyet vermeli ve çocuklarımızı değerler eğitimiyle donanmış olarak yetiştirmeye özen göstermeliler. Çünkü biz bu okullarda iyi eğitim almış çocuklarımızı ülkemizi yeni baştan yüceltecek, İslam dünyasına ve ümmetine sahip çıkacak nesiller olarak görüyoruz. Yetişecek bu şuurlu nesiller, kişileri referans almayacak, Müslüman'ın referansının Kur'an ve Hz. Peygamber olduğu bilinciyle yetişecek. İlimizde diğer okullarda olduğu gibi imam hatip okullarında da fiziki şartları daha iyi hale getirecek ve eğitim kalitesini daha da yükseğe çıkaracağız."

Toplantıya İl Koordinatörü Davut Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulbari Aksoy, Özel İdare Genel Sekreteri ve aynı zamanda Ensar Vakfı İl Başkanı Şeyhmus Yentür ile sivil toplum kuruluşlarını temsilcileri katıldı.

Son Güncelleme: 31.03.2016 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.