18 Mart 2016 Cuma 18:43
Muş Nehir Yatağına Su Verilmesi Uyarısı

 Muş Alparslan 1 HES'de nehir yatağına su verileceği için nehir yatağına yakın yerlerdeki vatandaşlar uyarıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, Alparslan 1 HES’de, tekrar üretime başlanacağından, nehir yatağına yakın yerleşim yerlerindeki vatandaşlar uyarıldı.

Açıklamada, şunlara yer verildi:

"İşletme Müdürlüğümüze bağlı santrallerden Alpaslan-1 HES Murat Nehri üzerinde kurulmuştur. Santralimiz 23.02.2016'dan beri çalışmamakta ve bu yüzden nehir yatağına su vermemektedir. Ulusal şebeke ihtiyacına göre 20.03.2016 Pazar gününü 21.03.2016 Pazartesi'ye bağlayan gece, saat 00.00'da santralimiz 2 ünite çalışması planlanmaktadır. Bu durumda nehir yatağına su verilecek ve seviyesi yükselecektir. Bu durum can güvenliği açısından tehlike oluşturmaktadır. Can ve mal kaybı yaşanmaması için vatandaşlarımızın dikkatli olması gerekmektedir."
 

Son Güncelleme: 19.03.2016 09:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.