11 Mart 2016 Cuma 15:33
Muş Rektör Polat, Öğrencilere Başarılar Diledi

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, 13 Mart Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek öğrencilere başarılar diledi.

Sınav Koordinasyon Kurulu (SKK) Başkanlığı görevini de yürüten Polat, yaptığı yazılı açıklamada, kentte 42 binada, 571 salonda, 9 bin 594 adayın sınava gireceğini belirterek, sınavın sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için ulaşımdan güvenliğe kadar her konunun ele alındığını ifade etti.

Sınava girecek öğrencilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için alınması gereken her türlü tedbirin ilgili kamu kurumları tarafından ciddiyetle takip edildiğini hatırlatan Polat, açıklamasında şu i̇fadelere yer verdi̇:

"Cumartesi günü sınav salonlarının adaylar tarafından görülmesinin sınav heyecanını azaltacaktır. YGS'ye yaklaşıldıkça sınav stresi ve kaygılarının da artabileceğine bu konuda öğrencilerin uzman tavsiyesi almalarını, rehber hocaların yönlendirmelerini hassasiyetle takip etmeleri gerekmekte. Öğrenciler kadar aileler de sınavdan geçecektir. Veliler, öğrencilere hem sınav öncesinde hem de sınav sonrasında sahip çıkmalarını gerekir. Sınava girecek bütün öğrencilere başarılar dilerim"

Son Güncelleme: 11.03.2016 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.