17 Haziran 2015 Çarşamba 14:05
Muş TSO ile MNG Kargo arasında protokol imzalandı

MUŞ  - Muş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile MNG Kargo arasında protokol imzalandı

Muş TSO'dan yapılan yazılı açıklamada Muş TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özcan Sayılgan ve MNG Kargo Erzurum Bölge Müdürü Mehmet Arslan arasında imzalanan protokol gereği, oda üyelerinin kargo gönderilerinde yüzde 40 indirim uygulanacağı bildirildi.

Protokol imza töreninde konuşan Sayılgan, nakliye giderlerinin esnaflar için önemli bir kalem teşkil ettiğini belirterek, "İmzaladığımız bu protokolle üyelerimize bir nebze de olsa katkı sağlayacağız. Anlaşmayla üyelerimize kargo gönderilerinde yüzde 40 oranında indirim yapılacak. Üyelerimiz, MNG Kargo Muş Şubesi'ne odaya kayıtlı olduklarına dair belgeyi göstermeleri halinde indirimden faydalanabileceklerdir" ifadelerini kullandı.

MNG Kargo Erzurum Bölge Müdürü Mehmet Arslan ise günde ortalama 600 bin adrese dünya standartlarında hizmet ulaştırdıklarını aktardı.

Arslan, uygulamanın üye esnaflara ekonomik katkı sağlayacağını kaydetti.  

Konuşmaların ardından Sayılgan ve Arslan tarafından 1 yıl sürecek protokol imzalandı.

Muş TSO ile MNG Kargo arasında protokol imzalandı

Muş TSO ile MNG Kargo arasında protokol imzalandı

Son Güncelleme: 17.06.2015 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.