08 Eylül 2015 Salı 21:29
Muş TSO'dan Vali Yavuz'a ziyaret

 Muş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yavuz, bundan önce görev yaptığı Uşak'ın sanayisinin çok güçlü olduğunu, oradaki tecrübelerini Muş'ta işadamlarıyla hayata geçirmeyi hedeflediğini söyledi.

Muş'ta güzel işler yapmayı planladığını ifade eden Yavuz, şöyle konuştu:

"Sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda şehri kalkındırmak için çaba göstereceğiz. İlimizde sanayi ve ticaretin gelişmesi için güzel çalışmalar yapacağımızı umuyorum. Özellikle sosyal, ekonomik ve kültürel açıdan şehrimizi kalkındırmak, vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltmek bakımından, valilik olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmak üzere birlikte çalışacağız. Özellikle hükümetimizin ve devletimizin imkanlarını ilimize çekmeyi planlıyoruz. Teşvikler ve diğer noktalar bakımından da burada iyi işler yapacağımı düşünüyorum."

Muş TSO Başkanı Fatih Cengiz ise  TSO heyeti olarak kısa bir süre önce kentte atanan Vali Yavuz'a başarı dileğinde bulunduklarını ifade etti.

Muş TSO'dan Vali Yavuz'a ziyaret

Muş TSO'dan Vali Yavuz'a ziyaret

Son Güncelleme: 08.09.2015 21:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.