19 Eylül 2015 Cumartesi 16:31
Muş Valisi Saddar Yavuz, Gaziler Günü

Muş Valisi Saddar Yavuz, Gaziler Günü dolayısıyla, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce, Subay Gazinosu'nda, şehit ve gaziler onuruna yemek programı düzenledi.

Programda konuşan Vali Yavuz, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği için en değerli varlıkları olan canlarını feda eden şehit ve gazileri andıklarını söyledi.

Yüz yıllardır Türk milletinin hür ve bağımsız yaşadığını hatırlatan Yavuz, şöyle konuştu:

"Bu millet sadece kendisine değil, mazlumlara da el uzatır. Bu yönüyle sadece 79 milyon vatan evladını kucaklamakla yetmez. Balkanları, Kafkasları, Ortadoğu ve hatta Afrika'yı kucaklar. Son yıllarda özellikle ülkemizi parçalamak, milletimizin birliğini ve bütünlüğünü yok etmek üzere, ortaya çıkan bölücü terör örgütü ve onun işbirlikçileri bu millete kastetmiştir. Şu iyi bilmelidir ki devletimiz vatandaşına karşı elbette çok şefkatlidir, sorunlarını çözmek için de gayret eder. Türkiye'de herkesin insan haklarından, hukuktan, demokrasiden ve sosyal devlet anlayışından istifade etmesi için her türlü tedbiri alıyoruz ve almaya devam edeceğiz. Hak arama yolu ve yöntemleri şiddete bulaşmadığı ve şiddeti desteklemediği sürece bütün yollar açıktır."

Program, gazilere hediye verilmesiyle son buldu.

Yemeğe Garnizon Komutan Vekili Kurmay Albay Halil Akar, Belediye Başkan Vekili Fevzi Köse, askeri erkan, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Muş Valisi Saddar Yavuz, Gaziler Günü

Muş Valisi Saddar Yavuz, Gaziler Günü

Muş Valisi Saddar Yavuz, Gaziler Günü

Muş Valisi Saddar Yavuz, Gaziler Günü

Son Güncelleme: 19.09.2015 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.