24 Mart 2016 Perşembe 16:53
Muş Valisi Yavuz, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Muş Valisi Seddar Yavuz, kariyer günleri kapsamında Selahaddin-i Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, okul idarecileri ve öğretmenler tarafından karşılanan Yavuz, öğretmenlerin okulları siyaset meydanlarına, siyaset mekanlarına dönüştürülmesine izin vermemeleri gerektiğini söyledi.

Herkesin Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin memuru olduğunu unutmaması gerektiğini ifade eden Yavuz, "Okullarda siyaset yapan, huzuru bozan ve özellikle çocukları terör örgütüne yönlendirmeye çalışanlara asla izin vermeyeceğiz. Bunu açıkça söylüyorum. Az da olsa bu tür faaliyetleri yapanlar olduğunu biliyorum ve bundan sonra her fırsatta peşinde olacağımızı söylüyorum" diye konuştu.

Daha sonra öğrencilere hitap eden Yavuz, şöyle konuştu:

"Gençleri, ülkeyi yeni baştan yüceltecek, İslam dünyasına ve ümmetine sahip çıkacak, akan kan ve göz yaşına dur diyebilecek nesiller olarak görüyoruz. İmam hatipliler olarak hepinizin asıl gayesi, yüce dinimize, ülkemize ve İslam dünyasına hizmet etmek olmalıdır. Biz, Türkiye'de İmam Hatip Liselerini yeni baştan ihya etmek ve şuurlu bir gençlik yetiştirmek üzere yola çıkmış bulunuyoruz. Artık ülkemizde kimse kılık kıyafeti nedeniyle engellenmiyor. Başörtülü kızlarımız da kamu kurumlarında çalışabiliyor ve okula gidebiliyor."

Son Güncelleme: 24.03.2016 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.