19 Mart 2016 Cumartesi 11:43
Muş Valisi  Yavuz Yaşlılar Haftası Mesajı

Muş Valisi Seddar Yavuz, Yaşlılar Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Yavuz, mesajında, "Yaşlılarımız bizlerin dünyaya gelmelerine vesile olmaları kadar, bizleri büyütüp yetiştirmeleri, tarihsel, kültürel ve manevi değerleri, bizlere ve bizden sonrasına aktarılmasına vesile oldukları için sevgi ve saygıyı hak ediyor" ifadesini kullandı.

Çocuk ve yaşlıların Allah'ın huzurunda en kıymetli insanlar olduğunu belirten Yavuz, yaşlıların dualarının aziz milletin ve devletin bekasına, huzur içinde yaşamasına ciddi vesile olacağına inandığını kaydetti.

Türkiye'nin, yaşlıların duası ve 79 milyon vatan evladının çalışmasıyla dünyada yok olan adaleti, hakkı, hukuku, yeni baştan haykıracak büyük ve evrensel güç olma yolunda emin adımlarla yürüdüğünü bildiren Yavuz, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Bu yolda en büyük dayanağımız siz değerli büyüklerimizin halisane dualarıdır. Devletimizin vatandaşına verdiği değer, sosyal devlet anlayışı içinde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımızın yaygınlaştırdığı yaşlı, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara yönelik hizmet kalitesindeki artış, gözler önündedir. Bu iyileşmeler ve gelişmeler hem toplumumuzu hem de yaşlılarımızı sevindirecek uygulamalardır. Yaşlılarımız sadece bir gün, bir hafta ile hatırlanmak için değil, hayatımızın her safhasında değer verilmesi gereken en kıymetli hazinelerimizdir. Bu günler, istemeden de olsa ihmal ettiğimiz büyüklerimizi ziyaret ederek, gönüllerini almak için bir fırsat olmalıdır. Yaşlılar Haftasını kutluyor, ömürlerinin her gününü, her anını sağlıkla, mutlulukla yaşamaları temennisiyle saygılar sunuyorum."

Son Güncelleme: 19.03.2016 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.