22 Mart 2016 Salı 11:03
Muş Valisi Yavuz'a Teşekkür Ziyareti

Muş Valisi Seddar Yavuz, 8 ay önce trafik kazası geçiren ve sağlık sorunlarının giderilmesi için yardımcı olduğu Nimet Sönmezer'i makamında kabul etti.

Yavuz, yaptığı açıklamada, kentte özellikle sağlık alanından önemli gelişmelerin yaşandığını belirtti.

Muş Devlet Hastanesi'nde her türlü ameliyatın gerçekleştirildiğini ifade eden Yavuz, şöyle konuştu:

"Sönmezer'in kaza geçirmesinin ardından hastane yöneticimizi aradım. Böyle bir ameliyatın yapılıp yapılamayacağını ve hastayı iyi muayene etmelerini kendilerinden talep ettim. Yönetimiz hastamıza ulaşarak Ortopedi Uzmanı Dr. Ömer Cengiz ile hemen konuya müdahil oldu. Hastayı muayene ederek burada bu ameliyatın yapılabileceğine karar verdiler. Hastamız umutsuz ve morali yoktu. Ameliyat burada yapılamazsa hastamızı başka şehirlere gönderip yaptıracağıma söz vermiştim. Ama ilimizde artık her ameliyatın yapılabildiği bir süreçteyiz. Bu nedenle Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin."

Ortopedi Uzmanı Dr. Ömer Cengiz ise Muş Devlet Hastanesinde ilk defa böyle bir ameliyatın gerçekleştirildiğini belirterek, "Sönmezer, daha önce hem burada hem de Tekirdağ'da 2 kez ameliyat olmuş. Bacağında yaklaşık 15 derece içe dönmeyle ilgili bir rahatsızlığı vardı. Ameliyatla eski platini çakardık. Kemiği yeniden düzelttik. Tekrar yeni platin taktık. Hastamız rahat bir şekilde yürüyebiliyor" dedi.

Sömnmezre ise tedavi edilmesine katkı sunan Vali Yavuz'a, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve AK Parti İl Başkanı Namık Ergün'e teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.03.2016 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.