11 Mart 2016 Cuma 16:43
Muş Varto'da Çocuk Eğitim Kursu

Varto Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde 4-6 yaş çocuk eğitimi kursu başladı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Sait Turan yaptığı açıklamada, eğitimleri tamamlayan kursiyerlerin okul öncesi eğitimi veren merkezlerde yardımcılık yapacağını belirtti.

Turan, "Genç kızlarımızın özellikle çocuk sevgisiyle gelişen bir ruhla 4-6 yaş gurubundaki çocuklara ablalık yapmak, onların eğitim öğretimlerinde ve yetişmelerinde faydalı olmak için böyle bir kurs talebinde bulundular. Biz de bu kursu açtık" dedi.

Kurs öğreticisi Hazal Tuna ise kursa katılanların hem istihdam şansı bulacağını hem de evde kendi çocuklarına eğitim verecek kapasiteye ulaşacaklarını söyledi.

Kursiyerlerden Gülcan Karaaslan da "Bu kurs hem çocuklar açısından hem bizler açısından hemde öğretmenlere yardım açısından faydalı oldu. Bizlere de iş imkanı oldu ve çocuğumuza bazen bazı davranışlar yaparken ne kadar çok yanlış yaptığımızı hissettik" şeklinde konuştu.

 

Varto'da Çocuk Eğitim Kursu

Varto'da Çocuk Eğitim Kursu

Varto'da Çocuk Eğitim Kursu

Varto'da Çocuk Eğitim Kursu

Son Güncelleme: 11.03.2016 21:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.