16 Ağustos 2015 Pazar 23:47
Muş Varto'da sokağa çıkma yasağı

MUŞ - Valilik tarafından ilan edilen sokağa çıkma yasağının devam ettiği Varto'da, teröristler zaman zaman güvenlik güçlerine taciz ateşi açıyor.

Yaşanan terör olayları nedeniyle sabah 08.30'dan itibaren sokağa çıkma yasağının uygulandığı Varto'da, gasp ettikleri iş makineleriyle ana yollara ve ara sokaklara hendek açan terör örgütü mensupları, ilçenin girişindeki köprüyü yıkıp, belirli bölgelere patlayıcı düzeneği yerleştirdi.

Güvenlik güçlerine zaman zaman taciz ateşinde bulunan teröristler, asker ve polisleri patlayıcı düzeneği kurdukları bölgelere çekmeye çalıştıkları gözleniyor.

Vatandaşlara herhangi bir zarar gelmemesi için temkinli davranan güvenlik güçleri ise konuşlandıkları bölgelerde bekleyişlerini sürdürüyor.

Son Güncelleme: 16.08.2015 23:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.