13 Ocak 2016 Çarşamba 11:31
Muş'da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Muş Gazeteciler Cemiyeti, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla yemek programı düzenlendi.

Öğretmen evinde düzenlenen yemek programına katılan Vali Seddar Yavuz, dünyada dönen haberlerin birçoğunun sunulmak istendiği gibi servis edildiğini söyledi.

Özgürlüklerin hiçbir zaman sınırsız olmadığını, etik kurallarına uygun bir yaklaşımın sergilenmesi gerektiğini bildiren Yavuz, "Bugün artık sosyal medya gerçeğiyle karşı karşıyayız. Dolayısıyla sosyal medyada bir kare fotoğrafınızın yayınlanmasından sonra kendinizi aklamanız mümkün değil. Bu gerçekten basının dördüncü kuvvet olarak yani kamuyu denetleyen güç olduğunun kanıtıdır. Basın   gerçekten gören göz olmalıdır. Görev yaptığım yerlerde bizlerin zaman zaman fark edemediğimiz hususları basının tespit ettiğini gördüm. O nedenle sadece basın mensuplarından değil, 412 bin kişiden de bunu bekliyoruz. Hep birlikte bu şehre sahip çıkmalıyız" diye konuştu.

Gazeteciler Cemiyeti Muş Şube Başkanı Emrullah Özbey ise, çalışan gazetecilerin 10 Ocak 1961'den daha iyi haklara sahip olmadıklarını belirtti.

Son Güncelleme: 13.01.2016 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.