01 Ocak 2016 Cuma 19:40
Muş'da yoğun kar yağışı

Muş Belediyesi ekiplerince, kent merkezinde kar temizleme çalışması başlatıldı.

Muş'ta iki gündür aralıklarla devam eden kar yağışı yaşamı olumsuz etkiliyor. Kentte yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı.

Muş Belediye Başkanı Feyat asya, aniden bastıran yoğun kar yağışının bir afet olduğunu söyledi.

Karla mücadele için bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Asya, şöyle konuştu:

"Geceden bu yana kent merkezinde 3 greyder, 6 kepçe ve tüm ekibimizle karla mücadele çalışması yapıyoruz. Sahamız çok geniş. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Fakat anaartel ve ara sokaklara park edilen araçlardan dolayı büyük sıkıntı yaşıyoruz. Bu nedenle vatandaşların araçlarını otoparklara almalarını istiyoruz. Valilik ve emniyetin de yardımıyla çalışmamızı yürüteceğiz. Vatandaşımızın biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz. Çünkü kar yağışı halen devam ediyor. Vatandaşımızın yaşamını rahat şekilde sürdürmesi için ekiplerimizle kaldırım, anaartel ve ara sokaklar da vardiya sistemine göre çalışmalarımız aralıksız sürecek."

Karla mücadele için ödenek talebinde bulunacaklarını belirten Asya, şu an ki çalışmaların belediyenin kendi imkanlarıyla yürütüldüğünü dile getirdi.

Muş'da yoğun kar yağışı

Muş'da yoğun kar yağışı

Muş'da yoğun kar yağışı

Muş'da yoğun kar yağışı

Muş'da yoğun kar yağışı

Muş'da yoğun kar yağışı

Son Güncelleme: 01.01.2016 19:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.