25 Mart 2015 Çarşamba 18:11
Muşlu çiftçiler eğitim toplantısına katıldı

MUŞ (AA) - Muş'ta bitki hastalık ve zararlarıyla mücadele edilmesi konusunda çiftçiler bilgilendirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Muzaffer Demir başkanlığında düzenlenen toplantıda, merkeze bağlı köylerde bitkisel ve hayvansal üretim konularında katılımcılara bilgi verildiği bildirildi.

Bugüne kadar 26 köyde yaklaşık 700 çiftçiye eğitim verildiğine değinen açıklamada, şunlara yer verildi:

"Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü olarak, tarımdaki yenilikler, tarımsal desteklemeler ve bakanlığımızın yaptığı çalışmalar hakkında çiftçilere bilgi vermek için köy ve beldelerde eğitim seminerlere devam edilmektedir. Ayrıca bitkisel üretim ve desteklemeleri hakkında yürüttüğümüz çalışmalar ve sahada üretim esnasında karşılaşılan zorluklara çözüm üretmek amacıyla da bu tür toplantılara ağırlık verilecek. Çiftçilere yönelik eğitimler farklı zamanlarda periyodik olarak devam edecek."

Son Güncelleme: 25.03.2015 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.