04 Nisan 2016 Pazartesi 15:58
Muşlu Çiftçilere Konferans

Muş İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hayvan yetiştiricileri ve yem bitkisi üreticilerine yönelik konferans düzenlendi.

Öğretmenevi toplantı salonunda düzenlenen konferansta konuşan Gazi Osman Paşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, katılımcılara çiftçilik konusunda bilgiler aktardı.

Çiftçileri bilinçli üretim konusunda uyaran Karadağ, "Sermayeniz ne kadar çok olursa olsun, bilinçsiz yapılan üretimlerin ömrü çok az oluyor. Bu üreticiler en fazla üç yıl içinde iflas ederler. Yem üreticiliğinde mutlaka bilinçli bir şekilde üretim yapmak gerekir." diye konuştu.

Konferansı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergun Çolakoğlu, hayvan yetiştiricileri ve yem bitkisi üretimi yapan çiftçiler dinledi.

Son Güncelleme: 04.04.2016 19:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.