23 Haziran 2015 Salı 10:39
Muş'ta 3 yaşındaki çocuğun kaybolması

MUŞ  - Muş merkeze bağlı Keçidere köyünde 6 gün önce yakınlarına ait evin önünde oynarken kaybolan 3 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürdürülüyor.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve jandarma ekipleri, "Hızar" adlı iz takip köpeğiyle, Azad Toktaş'ı arama çalışmalarına devam etti.

Köyün karşısındaki arazide küçük bir çocuğun görüldüğü ihbarı üzerine ekipler, köpekle arama yaptı. Arazideki arama çalışmalarında çocuğa ait bulguya rastlanmadı.

Muş Afet Yönetim Merkezi Müdürü Maşallah Yıldız, yaptığı açıklamada, asılsız ihbarların ekiplerin çalışmasını aksattığını söyledi.

Çocuğu 6 gündür aradıklarını ifade eden Yıldız, "Maalesef şu ana kadar bir iz bulamadık. Jandarmayla çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Bazen 'Çocuk şurada görülmüş' diye ihbar geliyor. Şu anda asılsız ihbarlarla uğraşıyoruz. Jandarma ekipleri ve arama kurtarma köpeğiyle yaptığımız çalışmalara rağmen çocuğu bulamadığımız için üzgünüz" diye konuştu.

Çocuğun fotoğrafını çevre köylere dağıttıklarını belirten Yıldız, "İhbarları değerlendiriyoruz. Ama gelen ihbarlar genelde asılsız çıkıyor" bilgisini verdi. 

Kaybolan çocuğun annesi Filiz Toktaş ise İstanbul'dan Muş'a yakınlarının düğününe geldiklerini anlatarak, "Çocuğum, banyo yaptırdıktan sonra dışarıda oynuyordu. Baktığımda diğer çocukların arasında yoktu. Kaybolduğunu fark ettik. Yeter ki çocuğumu bulsunlar, kim ne istiyorsa, elimde ne varsa vereceğim. Ya ölüsü ya dirisi çocuğumu istiyorum" ifadelerini kullandı.    

Yakınlarının düğünü için ailesiyle İstanbul'dan Keçidere köyüne gelen 3 yaşındaki Azad Toktaş, 17 Haziran'da akrabalarına ait evin önünde oynarken kaybolmuştu.

Son Güncelleme: 23.06.2015 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.