04 Ağustos 2015 Salı 15:13
Muş'ta akaryakıt istasyonları denetlendi

MUŞ   - Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından yapılan akaryakıt istasyonlarında yapılan denetimlerde, 79 firmanın usulsuzlük yaptığı belirlendi. 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren akaryakıt ve LPG oto gaz istasyonlarına çapraz denetim yapıldığı bildirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle çevre illerden gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü denetim personelinin katılımıyla eş zamanlı denetim yapıldığının belirtildiği açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"12 denetim aracıyla gerçekleştirilen denetimler 6 ekip halinde yürütüldü. Denetim ekibince Muş merkez ve ilçelerinde bulunan akaryakıt ve LPG istasyonlarında lisans kontrolü, LPG sorumlu müdür, ulusal-marker kontrolü, LPG oto gaz istasyonlarında mutfak tüplerine oto gaz dolumu yapılıp yapılmadığı ile doluma yarayan aparat bulundurulup bulundurulmadığına dair kontrol, otomasyon sistemi kontrolü, damga kontrolü, miktar kontrolü yapılırken, ayrıca personelin sigortalılık durumu da denetlemiştir. Genel olarak başarılı geçen denetimlerde il genelinde faaliyet gösteren 79 firmada usulsüzlüğe rastlanmıştır Firmalara idari para cezası uygulanacaktır."

Muş'ta akaryakıt istasyonları denetlendi

Muş'ta akaryakıt istasyonları denetlendi

Son Güncelleme: 04.08.2015 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.