11 Ağustos 2015 Salı 17:04
Muş'ta askere düzenlenen saldırı

MUŞ - Muş'un Varto ilçesinde bir astsubay ile iki uzman çavuşun yaralanmasına yol açan terör saldırısının görüntüleri, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Varto Jandarma Komutanlığı'nda görevli uzman çavuşlar Erkan Akyüz ve Ertuğrul Demir ile Astsubay Faruk Arı'nın, altı gün önce mesai çıkışında evlerine giderken uğradıkları silahlı saldırı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, olay günü İlçe Jandarma Komutanlığı civarında ve saldırının gerçekleştiği sokakta araçla keşif yapan teröristlerin, saldırının düzenlendiği saatte askerlerin gelmesini bekledikleri, daha sonra askerlere ateş edip olay yerinden uzaklaştıkları görülüyor.

Uzman çavuşlar Erkan Akyüz ve Ertuğrul Demir ile Astsubay Faruk Arı, 4 Ağustos günü mesai çıkışında evlerine giderken uğradıkları silahlı saldırıda yaralanmış, Astsubay Arı Varto Devlet Hastanesinde, uzman çavuşlar Demir ve Akyüz ise Muş Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Son Güncelleme: 11.08.2015 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.